ผศ. ดร.ปฏิมากร คล้ายประสิทธิ์ 

ผศ. ดร.ปฏิมากร คล้ายประสิทธิ์ 
ผศ. ดร.ปฏิมากร คล้ายประสิทธิ์ 

หลักสูตรสาขาวิชาเทคโนโลยีการอาหาร

การศึกษา (Education)

ปร.ด. เทคโนโลยีอาหาร, มหาวิทยาลัยขอนแก่น, 2556
วท.ม. เทคโนโลยีอาหาร, มหาวิทยาลัยขอนแก่น , 2548
วท.บ. เทคโนโลยีการอาหารและโภชนศาสตร์, มหาวิทยาลัยมหาสารคาม, 2537

ความสนใจด้านการวิจัย (Research Interest)

1.   Food Microbiology and Safety
2.  Food Processing [Thermal Process]
3.  Risk Analysis in Food Production System

ผลงานวิชาการ
รายการผลงานวิชาการปีที่เผยแพร่
1Mutegi RT, Pasuwan P.  Application of probiotic strains to extend shelf-life of marinated beef and pork meats. International Food Research Journal. 2020; 27(6): 1067 – 1075.2020
2Anggita R. Pusporini and Patimakorn Pasuwan.  Microbiological evaluation of Thai fermented fish (pla-ra) production contact surfaces. Asia-Pacific Journal of Science and Technology. 2020; 25(04): Article ID :.APST-25-04-06.2020
3Thwe Moe Phyu, Patimakorn Pasuwan, Araya Chaorungrit.  Food safety assessment of food handlers in the canteens of Khon Kaen University.  Asia-Pacific Journal of Science and Technology.  2019; 24(2): 1-10.2019
4Phan Le Bao Ngoc, Patimakorn Pasuwan and Huynh Tran Huyen Trang. 2016. The survival of Listeria spp. on the surface under various storage temperatures. The 18th Food Innovation Asia Conference. 16-18. Bangkok, Thailand.2019
5Trang HTH, Pasuwan PScreening Antimicrobial Activity against pathogens from protein hydrolysate of rice bran and Nile Tilapia by-products. International Food Research Journal. 2018; 25(5): 2157-2163.2018